2013. május 21., kedd

Sikeres ingatlaneladás - mi a titok?

Az Otthon és dekor blog írójaként évek óta igyekszem dekoratív fotókat megosztani, kevés pénzből kihozható DIY-ötleteket mutatni, ízlést formálni, ahogyan ezt sok más bloggertársam is teszi. Bízom benne, hogy sokan inspirálódtak az ötletekből, és tették, teszik szebbé környezetüket. 

Az ingatlanos portálokat elnézve azonban nyilvánvaló, hogy a magyar lakberendezési kultúra még igencsak gyerekcipőben jár, sőt, az ingatlaneladásra sem vagyunk felkészülve. (Persze tisztelet a kivételnek!) A hirdetési anyagok nagy része kritikán aluli, így nem csoda, ha az ingatlanok évek óta várnak a gazdájukra - hiába. Hiszen ha már a hirdetési portálon jelen lévő anyag sem kelti fel az érdeklődést, akkor hiába várjuk az e-maileket vagy a telefoncsörgést. 

Jó hír azonban, hogy az ingatlaneladásra való felkészülés tanulható, csiszolható, és általa sokkal gyorsabb és sikeresebb lesz a folyamat. Hogy pontosan mik is ezek a "titkok", arra ez a blog fog választ adni. Véleményem szerint a téma megér egy önálló blogot, így az Otthon és dekor továbbra is inspirációs forrás marad, itt pedig a sikeres ingatlaneladás titkait osztom meg. Bízom benne, hogy ez a blog is számos követőre talál, és sokaknak segít majd!




Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, csatlakozz a blog Facebook-oldalához, hogy a következőről se maradj le! 

Fotó forrása: 1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése