2013. június 25., kedd

Rend, rend, rend legyen az eladó ingatlan fotóin!

A rend és a tisztaság alapvető fogalmak, főként, ha ingatlanunkat értékesíteni szeretnénk, mégis mennyi rossz példát látni az ingatlanos portálokon! Jómagam szinte dúskálok a "csemegében": telipakolt konyhapultok, szennyes ruhával "ékesített" fürdők, bevetetlen ágyak, kacatok mindenütt. Pedig már csak azzal is jelentősen növelheted az érdeklődők számát, ha az te hirdetési anyagodban az az érdeklődők ilyennel nem találkoznak. Vedd a fáradtságot, és takaríts ki, ha kell, szelektálj, lomtalaníts (költözés előtt csak megkönnyíted a dolgod), pakolj el, egyszerűsítsd le a tereket. A meghittnek vélt helyiségek helyett jobb, ha az otthonod a fényképeken inkább egy szállodai szobára, apartmanra hasonlít, ahová a leendő vevő "behúzhatja a bőröndjét". Ne feledd, hogy a tisztaság, rendezettség az ingatlan értékét is növeli! Ez akár (több)százezres nagyságrendet is jelenthet. Ugye, ennyi pénzért már neked is kedved támadt rendet tenni?


Neked melyik lakás keltené fel a figyelmed? Ez?
 

Vagy inkább ez?


A bejegyzés tanulsága:
Az ingatlant csak akkor fotózzuk le, ha tökéletes a rend és a tisztaság! Akár szelektálhatunk is, ez csak megkönnyíti a majdani költözést!


***

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, csatlakozz a blog Facebook-oldalához, hogy a következőről se maradj le! 

Ha szeretnél 5+1 lépéssel máris közelebb lenni ingatlanod eladásához, iratkozz fel a hírlevélre itt az ingyenes tanulmányért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése