2013. július 3., szerda

Nyerj online ingatlanhirdetési tanácsadást!

A mai bejegyzésben egy játékra hívom fel a figyelmeteket, aminek a szerencsés nyertese egy online ingatlanhirdetési tanácsadást nyert! Sőt, minden résztvevő azonnali ajándékot kap! :)
Egy kis háttérinfó: az a célom, hogy a blog mögött idővel különböző szintű szolgáltatások is álljanak, amelyek segítenek az ingatlanhirdetési anyagok profi/profibb elkészítésében. Ennek egyik szintje lesz az online ingatlanhirdetési tanácsadás, amikoris szemrevételezem az eddigi/jelenlegi hirdetési anyagot, és különböző javaslatokat teszek a lehető legjobb bemutatásra, főként a fotók, a hirdetési szöveg és az alaprajz kapcsán, e-mailen keresztül. Ha szeretnél nyerni egy ilyen tanácsadást, most itt a lehetőség!

A játék menete, szabályai:
- Légy lájkolója a Sikeres Ingatlaneladás Facebook-oldalának! (Itt tudod lájkolni)
- Iratkozz fel a Sikeres Ingatlaneladás hírlevelére! (Itt tudsz feliratkozni)
- Küldj fotókat eladó (kiadó) ingatlanodról a sikeresingatlaneladas@gmail.com címre
- A játékban való részvétellel hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a küldött fotókat a későbbiekben felhasználhassam a blogon

Ajándék minden jelentkezőnek!
Minden jelentkező azonnali ajándéka a sikeres ingatlaneladás 5+1 lépésének tanulmánya! (Azok, akik már feliratkoztak a hírlevélre, és megkapták a tanulmányt, egy 2000 Ft-os kupont kapnak, amit a későbbiekben bármilyen fizetős szolgáltatás igénybe vétele során beválthatnak.)



Fontos információ még, hogy a nyeremény tanácsadás átruházható! Ha úgy döntesz, hogy átadnád valaki másnak a lehetőséget, akinek nagyobb szüksége van rá, erre is lehetőség van!

A játék 2013. július 26-ig tart.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése