2013. szeptember 10., kedd

Kilátás az erkélyről, és az évszakok

Gyorsan elszaladt a nyár, régen jelentkeztem már új bejegyzéssel. Továbbra is fontosnak tartom azonban, hogy használható segítséget, ötleteket, tippeket nyújtsak ingatlanotok sikeres értékesítéséhez, így a hirtelen ránk köszöntött ősz kapcsán jutott eszembe a mai téma, mégpedig az eladó lakások fotózása és az évszakok közötti összefüggés. Tény, hogy ingatlant a legjobb nyáron (tavasszal, kora ősszel), lehetőség szerint napsütéses időben fotózni, hiszen ilyenkor mutatja legszebb arcát. Borús, párás, ködös, esős idő esetén inkább halasszuk el a fotózást, és várjuk meg, amíg újra előbújik a nap! Ősszel a "vénasszonyok nyara" például még tökéletes a fotózáshoz!

Sokan szeretik megmutatni a kilátást az erkélyről, azonban ez is sokkal hívogatóbb, ha még most, kora ősszel fotózzuk, mint a fák lombjának lehullása után:

Kilátás az erkélyről ősszel:


És nyáron:


A bejegyzés tanulsága:
A lakást/házat igyekezzünk napsütéses időben fotózni! Ha szeretnénk megmutatni a kilátást az erkélyről, akkor a legjobb a még zöldellő természetet megmutatni!

***

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, csatlakozz a blog Facebook-oldalához, hogy a következőről se maradj le! 

Ha szeretnél 5+1 lépéssel máris közelebb lenni ingatlanod eladásához, iratkozz fel a hírlevélre itt az ingyenes tanulmányért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése